keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Vanhasta uutta

Sain kutsun kolmen ihmisen yhdistetyille synttäreille ja lahjatoiveena oli palveluksia, kierrätettyä ja itsetehtyä. Neuleet menivät nounou listalle, koska epäilen tällä suvulla olevan niitä riittämiin. Siirryin sitten etsimään kankaista jotain sopivaa tähän tarkoitukseen ja löysin vuosia sitten tekemäni kirpparilöydön: kolme retroverhoa, joista joskus olen maksanut ehkäpä 3e. Kaikella on näköjään aikansa! Olen mielestäni huono tuunaamaan vanhasta mitään, vaikka pyrinkin muuten ajattelemaan ekologisesti.


Leikkasin omilla kaavoilla yhden verhon, josta sain kaksi kassia ommeltua. Näitä en vuorittanut mitenkään. Kangas on todella tukevaa, eikä siinä näy juuri haalistumista. Ainoa, mihin aika on käynyt käsiksi, on ompelulanka. Se oli todella haperoitunut.



Malli: omasta päästä
Kangas: Kirppariverhot

Lisäksi ompelin yhden kassin ostokankaasta. Tämän ajattelin synttärisankereista hänelle, kenet tunnen parhaiten. Tähän ompelin lakanakankaasta vuoren tukevoittamaan kassia sekä pääty- ja pohjapalat.

 
Tykästyin tähän kankaaseen heti, kun sen näin ja pakko oli tilata! :) Pikkuprojektiin lopuista vielä riittää.


Malli: omasta päästä
Kangas: Mummikset (60cm)

Kasseihin vielä sisälle joku pieni ylläri ja juhlat voi alkaa! Toivottavasti menee värimaailma edes vähän kohdilleen saajien kanssa :)
Piia

1 kommentti:

  1. Kiva idea, aika monella varmaan varastoissakin verhoja joita voi käyttää tuohon tarkoitukseen. Kasseista tulikin hienot!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, nähdäänhän myöhemmin uudelleen! :)