keskiviikko 19. elokuuta 2015

Paulie

Tämä Isabell Kraemerin käsialaa oleva Paulie- neuletakki on alotettu jo tammikuussa 2014. Malli on rosi suosittu, Ravelryssä näitä villatakkeja on tehty jo vajaa 2000! Minäkin ihastuin silloin oitis tuohon malliin ja tykkään vieläkin! :) Langat on ostettu tähän aikoinaan Villavyyhdistä. Alunperin halusin värimaailmaksi aivain jotain muuta, mutta Väiskiä ei niissä väreissä ollut tarpeeksi. Mätsäilin sitten muita vaihtoehtoja ja valitsin nämä. En ole mikään sinisävyjen suurkuluttaja, mutta jotenkin tää alko tuntumaan oikealta väriltä tälle mallille. Punanen on ennemminkin se mun juttu, mutta nyt kun langat on neulottu isoksi pinnaksi, niin tykkään kyllä tästä ja paljon. Ja onhan tässä punaisen sävyäkin ;)



Tämähän jäi pitkäksi aikaan kiikastamaan siitä, että toisen hihan langanvaihtumiskohdan olin tehnyt keskelle eteen. Eihän sitä purkamista loppujen lopuksi paljon tullut sitten lopulta. Ja olihan se sen vaivan arvoista.  Kaiken lisäksi kätevää tämä ylhäältä alas neulominen, ei mitään saumoja eikä hihojen ompeluita, joka oli mulle uutta. Etureunan icord päättely oli sekin uusi asia, jolla sai siistiä jälkeä. Se tukevoitti kivasti reunaa eikä se näin ollen vedä rullalle. Hihat oli väähn naftit, joten niihin lisäsin pituutta aika reilusti.


Napit ostin Wollmeisesta kesälomamatkalta ja ne on kyllä täydellisen väriset tähän <3







Malli: Paulie Ravelrystä koossa S.
Lanka: Louhittaren Luolan Väinämöinen, väreissä Valaan laulu ja Ärjy
Puikot: 3mm
Menekki: Vajaa 300g yhteensä

Kunhan ilmat viilenee, niin tämä pääsee käyttöön. Tää on ihan mun tyylinen! :)

4 kommenttia:

  1. Kyllä on nätti. Kiitos kun kerroit blogiosoitteesi FB:ssa, tykkään lukea kaikki informaatiot. Ei tarvitse sitten kysellä joka asiaa erikseen siellä. Aika vähän lankaa tuollaiseen ihanuuteen on mennyt.

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä tosi kiva neule, ja kivat värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itsekin kyllä tykkään, vaikkei mulla entuudestaan kovin paljon sinisiä sävyjä vaatteissa olekkaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi, nähdäänhän myöhemmin uudelleen! :)