torstai 13. elokuuta 2015

Wollmeiseterveiset Saksasta!

Käytiin kesälomalla Wollmeisen kaupassa Saksassa. Jo viime vuonna sain sinne synttäreiksi lahjakortin, joka siis nyt oli tarkoitus tuhlata. Ihan lankoja varten suuntasimme kesälomareissumme keski-eurooppaan. Vajaa viikko oltiin Itävallan Innsbruckissa, josta päivämatka Pfaffenhofeniin sujui mukavasti junilla. Matka kesti kolmisen tuntia suuntaansa eikä tarvinnut maksella mitään tietulleja, jos olisi itse lähteny ajelemaan. Ainoa miinus oli tukahduttava kuumuus. Ilma seisoi ja aurinko paahtoi.

Matka-aikaan siis vaikutti Wollmeisen kaupan aukioloajat ja me suunnattiin sinne perjantaina 7.8. Aamupäivästä oltiin kaupalla ja siellä kävi jo kuhina. Osa neuloi, osa mallaili värien sopivuutta peilin edessä. Enkä ollu ainoa, joka lähti kaupasta useamman kerän kanssa pois. Pari tuntia oltiin kaupalla minä välillä neuloen ja lankoja tutkaillen. Mieskin viihtyi hyvin, kun annoin tehtäväksi etsiä itselleen mieluisa twin vyyhti, josta sitten neuloisin sukat hänelle. 


 Tässä kaupan sisäänkäynti. Helposti löydettiin perille.


Sohvalla oli niin täyttä neulojista, että mun piti istahtaa sivupenkille. 

Nämä hyllyt ovat twin-sarjan Nobody is perfect -yksilöitä. Vyötteeseen oli kirjotettu aina kirjain, joka kertoi siitä, että mikä vika langassa oli: solmuja, alipaino...  Langat oli järjestetty hyvin ja niissä vallitsi todellinen järjestelmällisyys. Helposti löyty ne langat joita etsi.






Alla ostokset ja lisäksi matkaan tarttui nappeja. Itse ostin Twiniä ja kolme vyyhtiä Blendiä paitaa varten, josko koulukiireet joskus helpottaa. Lisäksi pari Purea löytyi serkun projektiin.





Kauppa oli kiva kokemus ja tykkään kyllä tämän firman laadusta paljon. Ei nuhjuunnu heti ekassa pesussa eikä vielä tokassakaan.

Nyt ei muuta kun neulomaan! :) 

1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani: http://minnikki.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, nähdäänhän myöhemmin uudelleen! :)