keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Värejä kevääseen

Hiphei, täällä on ollut hiljaista jonkin aikaa, kun työt ja viimeinen harjoittelu koulun puolesta vievät aikaa. Neulottua on kuitenkin tullut sekä lankaakin on kotiutunut meille ihan kiitettävästi. Nää sukat, joista ei varmastikkaan väriä puutu on kuitenkin tehty jo aikasemmin hankituista ja ovat olleet valmiina kuvausta odottamassa reilut kuukauden päivät.

Wollmeisen kaupparetkellä (, josta blokkasinkin kesällä) annoin miehelleni tehtäväksi etsiä hyllystä itselleen yhden vyyhdin sukkalankaa, jotta saisin itse hipelöidä kivoja lankoja ostoskoriin. Yllätyksekseni hän valitsi sitten tämän Marthan...

Tein lähtöä tammikuussa neuletapaamiseen ilman mukaan otettavaa neulottavaa ja äkkiä sitte rulluttelin tämän vyyhdiksi ja kaveriksi sitten Persiljan väriä tasoittamaan hieman tätä väri-ilotulitusta. Neuletapamisessa sitten vielä arvoin tehdäkkö kerrosrivinousuja vaiko ihan perussukkaa ja päädyin lopulta jälkimmäiseen.




(Kamera vääristää sinisen vaaleammaksi mitä onkaan). Lopputulemana mielestäni ihan kivat, en kuitenkaan noista pätkävärjätyistä liiemmin välitä vaikkakin niitä on laatikkoon eksynyt. Vyyhdillähän ne ovat aivan ihania värielämyksiä, mutta pintana mun mieleeni ei niinkään.

Malli: Oma perussukka; 1krs:n raidat
Puikot: 2,5mm
Lanka: Wollmeise Petersille ja Martha

Kevät tekee tuloaan ja sisustuskärpänen on iskenyt muhun tosissaan. Ois kauhee hinku päästä laittamaan kotiin jotain uutta ilmettä. Suunnitelmiakin on että enää toteutus puuttuu. Näytän sitten teillekin, jos tällä rintamalla jotain alkaa tapahtua.

Nyt kivaa loppuviikkoa ja neulomisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, nähdäänhän myöhemmin uudelleen! :)